Yusen Logistics wil PartsExpress overnemen

Yusen Logistics wil PartsExpress overnemen

Yusen Logistics (Benelux) B.V., een aanbieder van logistieke oplossingen in de Benelux-regio, wil PartsExpress B.V. overnemen, Deze laatste is gespecialiseerd in dag- en nachtdistributiediensten voor auto-onderdelen in de Benelux-landen. Opricht in 1892, heeft PartsExpress B.V. zich gevestigd als marktleider binnen de regio, met een eigen netwerk in de Benelux en partnerschappen in andere Europese landen. Met de ondertekening van de overeenkomst voltooid, begint Yusen Logistics (Benelux) B.V. aan de volgende fase van het overnameproces. Hoewel er aanzienlijke vooruitgang is geboekt, zijn er nog steeds belangrijke stappen zoals goedkeuring van ACM, voorbereiding van de sluiting en juridische formaliteiten die in de komende weken zullen worden aangepakt.

“We zijn enthousiast over deze intentie om PartsExpress over te nemen,” zei Bruno Jacques, Managing Director van Yusen Logistics (Benelux) B.V. en Yusen Logistics (Deutschland) GmbH. “Deze overname vertegenwoordigt een strategische investering in het uitbreiden van onze mogelijkheden en het verbeteren van ons dienstenaanbod om onze klanten in de Benelux-regio en daarbuiten beter van dienst te zijn. Hoewel we een belangrijke mijlpaal hebben bereikt met de ondertekening en indiening van de overeenkomst, zijn we ons ervan bewust dat er nog belangrijke stappen voor ons liggen. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het PartsExpress-team om een soepele overgang te garanderen en te profiteren van de kansen die voor ons liggen als één team.”

Norbert van Duuren, algemeen directeur van PartsExpress B.V., uitte zijn enthousiasme voor de overname: “We zijn verheugd om de krachten te bundelen met Yusen Logistics (Benelux) en deel uit te maken van een grote, internationale speler. Deze stap biedt spannende mogelijkheden voor beide bedrijven om onze respectievelijke sterke punten te benutten en verbeterde diensten aan onze klanten te bieden, vooral op het gebied van diensten die op dit moment niet worden aangeboden door PartsExpress. We geloven dat door onze expertise en middelen te bundelen, we goed gepositioneerd zullen zijn om innovatie te stimuleren en nog meer waarde te leveren aan onze klanten.” PartsExpress B.V. heeft een indrukwekkend trackrecord, met vijf vestigingen in Nederland en vier vestigingen in België. Het bedrijf exploiteert een vloot van 28 eigen vrachtwagens en trailers en voert tot 400 charterreizen per dag uit. PartsExpress B.V. is een 100% familiebedrijf dat zich inzet om uitzonderlijke service te leveren aan zijn klanten. De intentie om PartsExpress B.V. over te nemen onderstreept de voortdurende inzet van Yusen Logistics (Benelux) B.V. voor groei en innovatie in de logistieke sector. Het bedrijf kijkt ernaar uit om het integratieproces te voltooien en nog meer uitgebreide oplossingen te bieden aan zijn klanten in de Benelux en daarbuiten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.