Uiterst succesvolle editie van Transport & Logistics, en Logistic & Industrial Build in Antwerp Expo

Uiterst succesvolle editie van Transport & Logistics, en Logistic & Industrial Build in Antwerp Expo

Op 17, 18 en 19 oktober ging de Transport & Logistics, en Logistic & Industrial Build in Antwerp Expo door. De meer dan 300 exposanten en partners, bijna 11.000 professionals, 75 keynote sprekers en 25 conferenties maakten van deze editie een groot succes.

Drukbezochte seminaries en demo zones

Met een succesvolle opening tijdens het Business@Breakfast met panelgesprek rond green Logistics met o.a. Annick De Ridder (Schepen van Haven van Antwerpen) was de toon van de eerste beursdag gezet. Ook de sessies gemodereerd door Patrick Luysterman rond Blue Gate Antwerp, de ‘Logistics Check for The Future’ van Montea en VIL, de eComTalk van bpost en vele anderen werden gesmaakt door de 900 bezoekers die de weg naar de conferentieruimtes vonden. Bedankt aan de 75 verschillende sectorspecialisten uit de transport, logistieke vastgoed- en bouwsector om opnieuw trending topics aan te snijden die de bezoekers inspireerden.

Netwerken à volonté

Ruimte om te netwerken was er zoals steeds op verschillende momenten zoals tijdens de viering van de Transport & Logistics Gazellen in samenwerking met Transportmedia. Proficiat aan de verschillende winnaars van deze awards. Na de uitreiking genoten de deelnemers naar goede gewoonte van een galadiner door Filip Claeys, 2* chef van de Jonkman in Brugge. Als kers op de taart sloten we ook de tweede dag af met de Maritieme Pint samen met onze partner ATC en we hebben samen meer dan 1.000 personen mogen ontvangen. Een extra troef dus om bezoekers en exposanten doelgericht met elkaar in contact te brengen. Want 2 events die gelijktijdig plaatsvinden, bieden dubbel zoveel opportuniteiten.

Op de 3e en laatste beursdag hielpen we ook de war for talent in de logistieke sector een handje door samen met TL Hub een Job Day te organiseren. Heel wat werkzoekenden kwamen een kijkje nemen en solliciteerden meteen bij de verschillende bedrijven.

Save the date

Op 17 en 18 september 2024 zien we elkaar opnieuw terug in Gent voor de tweede editie van deze triptiek met Transport & Logistics, Logistic & Industrial Build én de verpakkingsbeurs Empack. We verwelkomen er opnieuw de volledige supply chain in Flanders Expo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.