Samenwerking DKV Mobility en ABB E-mobility voor passende DC-laadoplossingen

Samenwerking DKV Mobility en ABB E-mobility voor passende DC-laadoplossingen

DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, werkt vanaf nu samen met ABB E-mobility, vooraanstaand provider van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, met als doel klanten van DKV Mobility te voorzien van effectieve en betrouwbare DC-laadinfrastructuur op hun eigen bedrijfsterrein.

Als gevolg van deze partnership ontvangt de klant een full-service pakket dat keuzeadvies en installatie van adequate hardware alsmede individuele diensten en afrekenservice omvat. Hiermee kan de klant simpel op eigen locatie DC-laadinfrastructuur met vermogens tot 600 kW realiseren, exploiteren en administratief beheren. Met dit doel bieden zowel DKV Mobility als ABB E-mobility oplossingen die speciaal zijn toegesneden op de betreffende gebruiksomgeving, ongeacht of deze alleen elektrische auto’s of een compleet bedrijfswagenpark omvat. In eerste instantie betreft dit aanbod alleen Duitsland en Oostenrijk.

“Voor ons is de samenwerking met ABB E-mobility een belangrijke mijlpaal in de vorm van uitbreiding van ons huidig laadaanbod met DC-snellaadoplossingen op het bedrijfsterrein van de klant zelf. Hierdoor kunnen we nu een servicespectrum bieden dat ook optimaal voorziet in de behoeften van commercieel elektrisch transport,” aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.

“We zijn blij dat we DKV Mobility en zijn klanten ondersteuning kunnen bieden bij de elektrificatie van hun wagenparken op weg naar duurzame mobiliteit. ABB E-mobility stelt zich als eis de klant gebruikssimpele, naadloze en betrouwbare DC-laadinfrastructuur te bieden. Buiten een uitgebreide portefeuille van passende hardware- en softwareoplossingen voor de specifieke behoeften van fleetowners bieden we de klant ook all-in ondersteuning vanaf planning, ontwerp en installatie tot en met individuele serviceconcepten,” zegt Andre Strömich, directeur Channel Management bij ABB E-mobility.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.