Russische tol afrekenen met de DKV CARD

Russische tol afrekenen met de DKV CARD

Vanaf nu kunnen klanten van Europees service provider DKV Mobility hun DKV CARD ook gebruiken voor het afrekenen van tol in Rusland. Dit geeft meer flexibiliteit en bespaart bovendien kostbare tijd. Klanten van DKV hebben hierbij twee opties. Ten eerste kunnen ze met hun DKV CARD toltickets boeken aan de tolterminal of boeken en afrekenen via het internetportaal van de tolexploitant.  Ten tweede kunnen ze een toltegoed op hun kaart of account opladen.

Als toegangspoort tot de Zijderoute opent Rusland de voornaamste handelsroute tussen Europa en Azië.

“We zijn erg blij dat onze klanten nu ook hun Russische tol met de DKV CARD kunnen afrekenen. Strategisch vormt Rusland een belangrijke toegangspoort tot de doorvoerroute richting Kazachstan en China. Ook de tol van andere nabije landen zoals Georgië, Wit-Rusland en de Baltische staten kan al met de DKV CARD worden afgerekend,” zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Tol bij DKV Mobility. “Dag in dag uit worden onmetelijke hoeveelheden goederen vervoerd over de Zijderoute tussen Europa en Azië. Ons doel is de trajecten beter op elkaar te laten aansluiten en de infrastructuur te versterken door het aanbieden van flexibele toloplossingen voor onze klanten.”

Naast de DKV CARD heeft DKV Mobility een brede portfolio aan toloplossingen voor heel Europa, waaronder on-board units zoals de DKV BOX Europe, tolvignetten en trajecttickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *