Kuehne+Nagel chartert twee Boeing 747 vrachtvliegtuigen

Kuehne+Nagel chartert twee Boeing 747 vrachtvliegtuigen

Kuehne+Nagel sluit een langetermijnovereenkomst met Atlas Air voor twee nieuwe Boeing 747-8-vrachtvliegtuigen. Als reactie op de capaciteitsontwikkelingen in de markt zal Kuehne+Nagel de volledige en exclusieve capaciteit van de twee nieuwe B747-8F-vliegtuigen charteren om wereldwijd vluchten te organiseren vanaf het derde en vierde kwartaal van 2022. Dit laat  Kuehne+Nagel toe om hun dienstverlening te verbeteren voor klanten op volatiele handelsroutes, zoals de transpacific routes. De 747-8F heeft 20% meer laadvermogen en 16% lager brandstofverbruik dan de 747-400F.

Yngve Ruud, lid van de Raad van Bestuur van Kuehne+Nagel, verantwoordelijk voor Air Logistics, licht toe: “Als marktleider in luchtvracht breidt Kuehne+Nagel zijn charternetwerk verder uit om klanten te ondersteunen met oplossingen voor langetermijnplanning en hoge kwaliteitsservice. We zijn trots om samen te werken met Atlas Air en deze twee nieuwe Boeing 747-8Fs op te nemen in ons reeds uitgebreide wereldwijde capaciteitsaanbod.”

Atlas Air, die ’s werelds grootste vloot van 747’s exploiteert, bestelde de laatste 747-productievliegtuigen om in te spelen op de sterke vraag en waarde te leveren voor zijn klanten, terwijl het ook zijn toewijding aan duurzaamheid versterkt door de reductie van lawaai, vliegtuigemissies en resources.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *