Fransen J. Transport wordt onderdeel van Corneel Geerts Transportgroup

Fransen J. Transport wordt onderdeel van Corneel Geerts Transportgroup

Fransen J. Transport (FJT) zal vanaf 1 januari haar activiteiten overdragen aan Corneel Geerts Transportgroup. FJT is een Belgische vervoerder met haar specialiteit voor het transporteren van goederen tussen Benelux enZwitserland, zowel op transport als douane gebied.

De naam Fransen zal blijven, alsook al het personeel. De activiteiten van FJT zullen volledig parallel lopen met de huidige activiteiten van Corneel Geerts tussen de Benelux en Zwitserland. Ook de huidige locatie in Putte zal behouden blijven. Deze omvat 1000m² kantoren, 4000m² magazijnen, een werkplaats voor herstellingen van de vloot en 10 000m² parking.

Zo zet het management van Corneel Geerts Transportgroup in op verdere expansie van het familiebedrijf en kan het naast de groei van de vloot naar bijna 300 trailers en 135 trekkende eenheden, ook hun activiteiten uitbreiden op Zwitserland, als ook een nieuwe locatie voor logistieke activiteiten toevoegen aan hun dienstverlening.

Naast groupage binnen Europa op 6 servicelevels en 40.000 m² logistieke faciliteiten in de Benelux zullen we nu ook Douane gerelateerde activiteiten “in house” kunnen aanbieden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.