E2open en PayCargo slaan de handen ineen rond transportbetalingen

E2open en PayCargo slaan de handen ineen rond transportbetalingen

Snelle en veilige betalingen verminderen havenopstoppingen, doorlooptijden en kosten voor vervoerders, expediteurs en vrachteigenaren met meerdere transportmodi

E2open, netwerkaanbieder van een cloudgebaseerd, end-to-end supply chain management platform, kondigt een strategisch partnerschap aan met PayCargo. PayCargo is een wereldwijde logistieke betaaloplossing, die ervoor zorgt dat het vrachtbetalingsproces vereenvoudigd en versneld wordt voor vervoerders, expediteurs en verladers die wereldwijd goederen vervoeren.

Het E2open-platform integreert betalingsprocessen om een snellere vrijgave van vracht in havens mogelijk te maken via de veilige, kostenefficiënte oplossing van PayCargo. Hierdoor verdwijnt het traditionele en arbeidsintensieve systeem van het aanvragen, printen, verzenden en bezorgen van rekeningen, bankoverschrijvingen of contant geld. Deze combinatie van mogelijkheden biedt verzenders, expediteurs en vervoerders een naadloos proces voor het boeken, bevestigen, traceren, verrekenen en vrijgeven van vracht. Hierdoor worden goederen efficiënter en probleemloos van het verzendadres naar de eindbestemming vervoerd.

“Ons partnerschap met PayCargo verbetert niet alleen de klantervaring, het maakt E2open ook nog steeds een belangrijk end-to-end supply chain platform- en netwerkprovider die nu betalings- en verrekenmogelijkheden voor alle vervoerswijzen omvat. We zijn vastberaden om ons strategische partnerecosysteem uit te breiden met technologische oplossingen van hoge kwaliteit die onze klanten ondersteunen om beter zaken te doen”, zegt Michael Farlekas, chief executive officer van E2open. “Met PayCargo hebben we de mogelijkheid om meer dan een kwart van de wereldwijde vrachtprocessen verder te stroomlijnen. Dit heeft een grote impact op de efficiëntie van vrachtbewegingen en minder files, wat uiteindelijk ook beter is voor het milieu.”

“We zijn verheugd om deze samenwerking met E2open aan te gaan”, zegt Eduardo Del Riego, chief executive officer van PayCargo. “De combinatie van het supply chain-netwerk van E2open met het financiële platform van PayCargo biedt steeds meer logistieke dienstverleners toegang tot directe betalingen en zorgt ervoor dat vracht zo snel mogelijk wordt vrijgegeven, zodat deze op tijd op de plaats van bestemming is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.